Politiker om Linse Kesslers deltagelse i rockerbegravelse: Føj


Folketingskandidat for socialdemokraterne i Kolding, Christian Rabjerg Madsen, mener TV-stjernen, Linse Kessler forherliger Hells Angels. Han er fortørnet over, at hun torsdag deltog i begravelsen af Hells Angels rockeren, Michael Brokside.

LÆS OGSÅ: Stor Hells Angels begravelse i København

Vi har sagt farvel til en sand kriger og en virkelig god ven. Det var virkelig en smuk afsked, sagde Linse til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Stor Hells Angels begravelse: Flere hundrede rockere viser den sidste respekt

Linse Kessler deltog torsdag eftermiddag i begravelsen af den døde HA-rocker, Michael Brokside. Op mod 500 rockere, fortrinsvis fra Hells Angels, deltog i den store begravelse på Amager. Der var også mange rockere fra støttegrupper til Hells Angels. Der var rockere fra mange lande i verden.

LÆS OGSÅ: Hells Angels rockere fra hele verden samlet i København

Christian Rabjerg Madsens skriver på Facebook, at han håber TV3 vil fyre Linse Kessler. Han mener at Linse Kessler blåstempler rockerne ved, at deltage i sin vens begravelse.

LÆS OGSÅ: Tv: Se HA-rockernes ligoptog med store motorcykler

Det er så grotesk håbløst, når TV-kendisser som Linse Kessler blåstempler Hells Angels. HA, Bandidos og Satudarah lever systematisk af hardcore kriminalitet og andre – unge – menneskers ulykke. Deres forretningsmetode er at hverve udsatte unge til at gøre det beskidte arbejde, så det selv kan sniffe coke og køre på dyre motorcykler. Det er lige præcis den udnyttelse af andres ulykke og udsatte sårbarhed, som Linse Kessler blåstempler og forherliger. Jeg vil kraftigt opfordre til, at TV3 piller hende af plakaten. Føj, skriver folketingskandidat for socialdemokraterne i Kolding, Christian Rabjerg Madsen på sin Facebook-profil.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Der er mange som ikke er enig med Christian. Til hans Facebook-opslag skriver flere, at han ikke skal blande sig i, om Linse Kessler skal gå til en vens begravelse – heller ikke hvis det er en stor rockerbegravelse.

– Hvad med at du blander dig helt uden om, hvem der bør og ikke bør deltage i andres begravelser!? Koncentrer du dig om at få lappet dit partis redningsbåd i stedet, skriver en Jesper Krogh i en tråd på Christians Facebook-opslag.