Ny Christiania-razzia: En mand anholdt


Arkivfoto


En tidlig morgenrazzia fredag på Christiania bar frugt for Københavns Politi.

Mellem klokken 8 og 8.30 lykkedes det at få fat i en eftersøgt hashhandler på fristaden. Den 26-årige mand var en af dem, som politiet gerne ville have haft fat i under den store hashaktion i midten af marts.

LÆS OGSÅ: 80 anholdte i kæmpe politiaktion mod hashmarked

– Vi har anholdt en 26-årig gut, som er bosiddende på stedet. Han har handlet med hash i en bod oppe i Pusherstreet og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen for handel med 89 kilo hash, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Fængslet i hash-sag er fundet død

Efter anholdelsen af den 26-årige står der nu kun en lille håndfuld navne tilbage på politiets liste over hashforbrydere på Christiania.

LÆS OGSÅ: Det konfiskerede politiet under den store hashaktion

– Nu mangler vi kun tre stykker fra den store hashaktion.

LÆS OGSÅ: Politiet overvågede 27 hashboder på Christiania

– Razziaen i dag handlede kun om at lede efter den anholdte. Det samme gør vi med de andre, vi mangler. De skal ikke føle sig sikre på, at vi ikke lige pludselig er der. De kan lige så godt melde sig, så bestemmer de jo selv, hvornår de skal anholdes, siger Steffen Th. Steffensen.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

I midten af marts slog politiet til mod den organiserede hashhandel på Christiania efter længere tids overvågning af mindst 27 boder, deres sælgere og ledere.

Omkring 80 personer blev anholdt ved den store aktion. En af dem var HA-toprockeren Michael Brokside. Han blev sammen med nogle af de andre anholdte sigtet for handel med mere end et halvt ton hash.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq