Det skal de synge til X Factor-koncerten


ManBand kommer og varmer publikum og seere op til musikfest, når årets X Factor-koncert går i luften på Rådhuspladsen i København – og direkte på DR1 – mandag aften.

De tre finalister Lucy Mardou, Henriette Haubjerg og Anthony Jasmin, der fredag skal stå over for hinanden i den store X Factor-finale, skal hver optræde med to sange til koncerten.

LÆS OGSÅ: Blachman: Det er ok at svede under armene

Via deltagernes facebookside har seerne selv kunne være med til at bestemme finalisternes sangvalg ud fra de numre, de allerede har optrådt med igennem showet.

LÆS OGSÅ: X-Factor Pernille: Jeg har fået meget selvtillid

Lucy Mardou vil således synge “Colors” af Laleh og “Soon We’ll Be Found” af Sia, mens Henriette Haubjerg går på scenen med “Danse i måneskin” af Trine Dyrholm og “Free” af Ultra Nate.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

X Factor-duoen Anthony Jasmin optræder med deres version af “Happy” af Pharell, og derudover vil de synge “Hey Love” af Quadron.

Også sidste uges hjemsendte finalist Pernille Nordtorp kommer og giver et nummer. Sammen med de tre drenge fra ManBand står hun nemlig for at varme publikum op med sin fløjlsbløde klang.

Det bliver med nummeret “Divine” af Sébastien Tellier, som Pernille Nordtorp fremførte første gang under X Factors grand prix-tema. ManBand optræder med “Don’t Talk Just Kiss” af Right Said Fred.