Kvinde tævede inkasso-haj med stegepande


Arkivfoto


En mand ville inddrive en gæld på kr. 200 hos en tidligere ven. Han ankom til vennens hus bevæbnet med en jernstang. Vennens kæreste gik inkasso-hajen i møde. Det kom til et skænderi, hvor kvinden blev slået med en jernstang. Hun slog tilbage med en stegepande. Det fik inkasso-hajen til at stikke af. Han blev senere anholdt af politiet.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

En 26-årig kvinde og hendes 42-årige kæreste fik søndag aften uventet besøg af en tidligere en 39-årig kammerat på Weber Tværgade i Haslev.

Kammeraten mente, at den 42-årige mand skyldte ham 200 kroner. Kvinden gik ud til kammeraten for at snakke ham til ro, men uoverensstemmelserne omkring gælden gjorde, at kvinden blev overfaldet af ham.

Manden stak ud efter den 26-årige med en kniv, som hun undveg med en stegepande, som hun havde taget med ud for en sikkerheds skyld. Da det ikke lykkedes manden at ramme hende med kniven, slog han kvinden med en jernstang på venstre arm og smadrede nogle ruder i huset.

Kvinden frygtede, at kammeraten skulle komme ind til dem i huset, så hun løb ud igen og sparkede den 39-årige i siden og slog ham med stegepanden, hvilket resulterede i, at kammeraten løb fra stedet.

Politiet var i mellemtiden blevet tilkaldt og kommet til stedet. Efter en kort afhøring af parret kørte en politipatrulje til den 39-årige kammerats bopæl, hvor han anholdt og sigtet for vold. Den 39-årige blev taget med til politigården i Næstved.