Bandidos er tilbage i Næstved


Bandidos er ved at etablere sig i en stor lejlighed i Næstved. Rockerklubben er i færd med at undersøge muligheden for at erhverve en kæmpelejlighed på mere end 200 kvm. midt i centrum af Næstved.

LÆS OGSÅ: Rocker stukket ned i sit eget hjem

Næstved-borgmester Carsten Rasmussen (S) vil forfølge rockere med forbud, hvis de slår sig ned i kommunen.

LÆS OGSÅ: Politiet efterforsker rockerdrab i Næstved

Der er mange rygter. De kan godt være rigtige. Både helt og delvist. Men jeg vil undlade at kommentere på dem, siger politiinspektør Flemming Madsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til sn.dk.

LÆS OGSÅ: Rockeropgør i Næstved

Sidste sommer lukkede en gruppe tidligere medlemmer af Bandidos deres tilholdssted i Brandelev og samtidig smed de rygmærkerne. Herefter kaldte de tidligere Bandidos-rockere sig for Westside Nation.

LÆS OGSÅ: Bandidos-rockere sigtes for påkørsel

Der har været flere sammenstød mellem Bandidos og Westside Nation.

Like localeyes.dk på Facebook

Politiet anholdte to medlemmer af Bandidos og et medlem af rockergruppen Westside Nation, efter at de to Bandidos-rockere lørdag eftermiddag d. 19 april påkørte en bil, hvori medlemmet af den rivaliserende bande sad.

Påkørslen skete på Indre Vordingborgvej i Næstved, og efter sammenstødet kom de tre mænd op at toppes. Ingen personer kom alvorligt til skade.

Den ene af de to anholdte Bandidos-rockere, skulle angiveligt være beboeren i lejligheden på Jernbanegade.

Næstved-borgmester Carsten Rasmussen (S) vil forfølge rockere med forbud, hvis de slår sig ned i kommunen. Det fortæller han til sn.dk efter afsløringen om, at Bandidos har planer om at overtage en ejendom i Jernbanegade i byen.