Bandidos er tilbage i Næstved

Bandidos er ved at etablere sig i en stor lejlighed i Næstved. Rockerklubben er i færd med at undersøge muligheden for at erhverve en kæmpelejlighed på mere end 200 kvm. midt i centrum af Næstved.

LÆS OGSÅ: Rocker stukket ned i sit eget hjem

Næstved-borgmester Carsten Rasmussen (S) vil forfølge rockere med forbud, hvis de slår sig ned i kommunen.

LÆS OGSÅ: Politiet efterforsker rockerdrab i Næstved

Der er mange rygter. De kan godt være rigtige. Både helt og delvist. Men jeg vil undlade at kommentere på dem, siger politiinspektør Flemming Madsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til sn.dk.

LÆS OGSÅ: Rockeropgør i Næstved

Sidste sommer lukkede en gruppe tidligere medlemmer af Bandidos deres tilholdssted i Brandelev og samtidig smed de rygmærkerne. Herefter kaldte de tidligere Bandidos-rockere sig for Westside Nation.

LÆS OGSÅ: Bandidos-rockere sigtes for påkørsel

Der har været flere sammenstød mellem Bandidos og Westside Nation.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Politiet anholdte to medlemmer af Bandidos og et medlem af rockergruppen Westside Nation, efter at de to Bandidos-rockere lørdag eftermiddag d. 19 april påkørte en bil, hvori medlemmet af den rivaliserende bande sad.

Påkørslen skete på Indre Vordingborgvej i Næstved, og efter sammenstødet kom de tre mænd op at toppes. Ingen personer kom alvorligt til skade.

Den ene af de to anholdte Bandidos-rockere, skulle angiveligt være beboeren i lejligheden på Jernbanegade.

Næstved-borgmester Carsten Rasmussen (S) vil forfølge rockere med forbud, hvis de slår sig ned i kommunen. Det fortæller han til sn.dk efter afsløringen om, at Bandidos har planer om at overtage en ejendom i Jernbanegade i byen.