Politiet måtte bruge peberspray mod spritbilist


Arkivfoto


Politiet måtte søndag aften ved Kalundborg bruge peberspray, før de fik en spritbilist ud af bilen.

Søndag aften bemærkede en politipatrulje en bilist, der var kørt i grøften på Jorløse Byvej i Jerslev Sj. Føreren af bilisten forsøgte at få bilen op af grøften, men hjulene snurrede blot rundt uden virkning.

LÆS OGSÅ: Voldsom trafikulykke – spritbilist kørte over for rødt

Da politifolkene henvendte sig hos føreren – en 50-årig mand fra Korsør – kunne de konstatere, at han var kraftigt påvirket af spiritus. Han blev derfor anholdt for spirituskørsel, men den 50-årige nægtede at lade sig anholde.

LÆS OGSÅ: Spritbilist kørte ind i stor sten

Han blev siddende i bilen, holdt fat i rattet og stemte imod med benene, så politiet ikke umiddelbart kunne få ham ud af bilen. Trods opfordringer om at stige ud nægtede den anholdte dette, hvorfor politiet til sidst måtte se sig nødsaget til at bruge peberspray for at pacificere den anholdte. Han kom således ud af bilen, men var stadig voldsom, så politiet måtte bruge håndjern.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Den anholdte fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev ud over spirituskørsel også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at modsætte sig en anholdelse. Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.