Politiet stadig uden spor af Jørn


Østjyllands Politi har stadig ingen konkrete spor i sagen om den 68-årige Jørn Poulsen fra Brabrand ved Aarhus, som nu har været sporløst forsvundet i en uge.

En henvendelse fra et vidne, der mente at have set Jørn Poulsen mellem Løgten og Gammel Løgten for nogle dage siden har ikke ført til spor efter den forsvundne.

Derfor sætter politiet nu dykkere ind i eftersøgningen. Det foregår i samarbejde med Beredskabscenteret, som sætter både og dykkere på Brabrand Sø for at lede efter den forsvundne mand.

Jørn Poulsen forlod sit hjem sidste torsdag formiddag og beskrives som meget deprimeret. Inden han gik hjemmefra, havde han taget adskillige sovepiller og noget af sin kones nervemedicin. Ud over depression lider Jørn Poulsen desuden af diabetes, men han tog ikke nogen former for medicin med.

Ud over politiets indsats har pårørende sammen med frivillige selv flere gange været ude at lede.
Jørn Poulsen beskrives som 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Da han forlod hjemmet, var han iført cowboybukser, lilla bluse, sort jakke og tennissko.

Har du set Jørn Poulsen eller en efterladt sort damecykel, vil politiet meget gerne have din henvendelse på telefon 87 31 14 48 eller 114. Eller du kan kontakte familien via den Facebook-gruppe , der er oprettet i forbindelse med eftersøgningen.