Skunklaboratorium afsløret i Høng


Arkivfoto


På grund af mistanke om euforiserende stoffer, ville politiet ransage en 30-årig mands lejlighed i Høng ved Kalundborg. Han flygtede ud på taget og ned på jorden igen. Da han så ville kravle op af et nedløbsrør, knækkede det og han blev fanget betjentene. Politiet fandt et minndre skunklaboratorium og 781 gram skunk.

LÆS OGSÅ: Stort væksthus for skunk lukket af politi

Torsdag formiddag henvendte specialpatruljen fra Holbæk sig hos en 30-årig mand fra Høng. Betjentene ville ransage hans bopæl på grund af mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.

LÆS OGSÅ: Kæmpe skunk laboratorium i villa

Den 30-årige flygtede imidlertid via en altan ud på taget på nabo-bygningerne og herefter ned på jorden, idet han forsøgte at løbe væk fra politiet. Det lykkedes politiet, at anholde ham da han forsøgte, at kravle op på et tag via et nedløbsrør, som knækkede.

LÆS OGSÅ: Politiet fandt skunk laboratorium og ulovlige øl

Under flugten bemærkede politiet, at manden smed nogle poser fra sig op på et tag. Politiet fik fat i de bortkastede poser, som indeholdt 781 gram marihuana.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglagde meget hash i Pusherstreet

Ved ransagning af mandens bopæl fandt politiet et mindre skunklaboratorium, som blev beslaglagt som bevis og med henblik på senere konfiskation og destruktion.

LÆS OGSÅ: Mand taget med 1000 planter skunk

Politiet sigtede den 30-årige for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt efter afhøring til sagen, som vil finde sin afgørelse i forbindelse med et retsmøde på et senere tidspunkt.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre