Barmfager sangerinde: Har naturlige bryster og tror på rummænd

Katy Perry er på forsiden af GQ Magazine, og inde i bladet har den 29-årige sangerinde åbnet for posen med alle de intime hemmeligheder – lige fra hendes ønske om større bryster, til hvornår hun mistede sin uskyld.

Like localeyes.dk på Facebook

Det er måske ikke alle, som ved det, men Katy Perry voksede op i et strengt og religiøst hjem. Katy tilbragte mange nætter i hjemmet, hvor hun bad om at blive velsignet med frodige kurver. Det lader til, at hun fik, hvad hun bad om.

Katy fortæller også, at hun aldrig har været under kniven og fået lavet plastic kirurgi. Alt ved hende er helt naturligt, og det synes hun at være meget stolt af.

– Mit budskab om selvstændiggørelse kommer i sandhed fra et produkt, som er helt i gennem ‘au naturel’, siger Katy til magasinet.

Katy åbner virkelig op for godteposen. Hun fortsætter med at fortælle om sin mødom. Den røg, da hun var 17 år, og det skete på forsædet af en Volvo.

Hun fortalte også, at hun tro på en kosmisk energi, der er større end hende selv. Det betyder, at hun tror, der er rumvæsener, altså et eller andet sted der ude.

Nu forstår man bedre hendes sang, E.T….