18-årig anholdt i stor hashsag på Nørrebro


En 18-årig mand er anholdt for at sælge hash i en stor sag på Nørrebro i København, hvor 23 andre allerede sidder varetægtsfængslet. Københavns Politi kræver også den 18-årig fængslet.

LÆS OGSÅ: 23 anholdte fra politiaktion i Jægersborggade fremstilles i grundlovsforhør

De personer som optræder i videoen har intet at gøre med hashhandel eller rockere.

 

Mændene, der er i alderen fra 15 til 41 år, er sigtet for i fællesskab at stå bag omfattende og organiseret hashhandel i Jægersborggade i perioden fra 25. september sidste år til nu.

LÆS OGSÅ: Mange anholdte under hashrazzia på Nørrebro

– Det er den sidste, som vi har søgt i sagen, og vi mener, at han har været sælger, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, afdelingen for organiseret kriminalitet hos Københavns Politi, til Ritzau.

Like localeyes.dk på Facebook

Tre af mændene er fuldgyldige medlemmer af Hells Angels og en er AK81’er. Resten er producenter af joints, vagter, sælgere eller stikirenddrenge.

Der er ifølge sigtelserne tale om produktion af og handel med mindst 100.583 joints indeholdende ikke under 262 kilo hashmix. Jointene er blevet solgt i Jægersborggade til et større antal personer.

Aktionen kom efter flere måneders efterforskning med videoovervågning, telefonaflytninger og hemmelige ransagninger. Desuden har en politiagent optrådt som køber af joints.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq