Sandra Bullock: Du må aldrig google dig selv

Sandra Bullock er over 40 år, hun er ikke noget særligt, og så er hun angiveligt i kamp med Julia Roberts om George Clooneys gunst.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det er resultatet af den Google-søgning, som den 49-årige skuespillerinde for nylig lavede på sig selv – noget hun nu fraråder andre mennesker at gøre. Det skriver Huffington Post.

– Jeg googlede mig selv og læste kommentarsektionen, fordi jeg troede, at jeg kunne få små godbidder af, hvad folk virkelig tænker om mig, siger skuespillerinden ifølge Huffington Post under en tale ved Palm Springs International Film Festival Gala og fortsætter:

– Intet menneske bør nogensinde læse kommentarsektionen eller nogensinde google sig selv – på noget som helst tidspunkt, anbefaler skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Sandra Bullock til Charlize Therons søns fødselsdag

Sandra Bullock, som lige nu er aktuel i de danske biografer i sci-fi-blockbusteren “Gravity”, måtte blandt andet lægge øje til en del kritik af sin alder, men rygterne om hende selv og kollegerne Julia Roberts og Clooney, var dog særligt overraskende.

– Åbenbart er Julia (Roberts) og jeg selv i en eller anden fejde over George Clooney. Men det har vi snakket om, ikke? Vi deler ham, og det har vi det begge fint med, jokede skuespillerinden.

 

Newspaq