Supermodel overraskede kræftramt teenager

Supermodellen Gisele Bündchen gjorde en ung teenagers jul en hel del lysere.

Like localeyes.dk på Facebook

Gisele Bündchen overraskede nemlig den populære kræftramte teenageblogger Karina Xavier med et besøg midt i juleferien. Det var dog ikke første gang de to mødte hinanden. De havde nemlig tidligere mødt hinanden ved et velgørenhedsarrangement i Boston.

– Fra det øjeblik du overraskede mig, og til du gik igen, var jeg så chokeret over at være her med dig. Tusind tak, fordi du tog dig tid til at komme på besøg og bruge tid med mig, skrev den 15-årige blogger på Instagram.

Karina Xavier, som blogger på siden chicbykarina.com, postede desuden billeder af sig selv der lægger make-up på Gisele Bündchen.

– Det var en fornøjelse at se dig igen @chicbykarina. Du er en kriger, en inspiration til positivitet og mod. Jeg vil bede for dig. Jeg sender dig kærlighed og lys altid, svarede supermodellen tilbage.

Ifølge en af Karina Xaviers seneste videoer har hun en tumor i lungerne og kræft bag sine knæ. Men den braziliansk-fødte pige blev allerede som 12-årig diagnostiseret med lungekræft. Ifølge New York Daily News har hun dog været i bedring det seneste år.

Tekst af Newspaq/Sofie Borbiconi