2013 med knald i: Rekord mange har været utro


2013 har været et år, hvor der har været godt gang i lagnerne, men uden for hjemmets fire vægge. Syv procent har været utro, og det allerede inden den store utroskabsmåned, december.

LÆS OGSÅ: Jaloux kvinde smadrer bil med hammer
Og det er tilsyneladende særligt mændene, som er slemme. 10 procent af de danske mænd har knaldet ved siden af i 2013. Det siger en meningsmåling foretaget af YouGov for Metroxpress.

LÆS OGSÅ: Hun var utro med 20 mænd
Kvinder optræder også i statistikken, og den store forskel skyldes formentlig ikke, at kvinderne er bedre. De vil bare ikke indrømme utroskaben.

– Det hænger sammen med folks opfattelse af, at det er mandens natur, at han skal ud og løbe hornene af sig, mens kvinden betragtes som ‘billig’, hvis hun har mange sexpartnere, siger Sara Skaarup til Metroxpress.

Parterapeut Martin Østergaard er lettere chokeret over, at så mange har været utro alene i år.

– Hvis det bliver opdaget, kan den, der er blevet bedraget, bruge flere år på at komme igennem en tilgivelsesproces. Der går nogle djævelske mekanismer i gang, hvor man bliver besat af at vide mere – hvor mange gange har I snakket sammen, hvor længe stod det på, og den slags, fortæller parterapeuten til metroxpress.