Politiet efterforsker rockerdrab i Næstved

En person er natten til mandag blevet skudt og dræbt i Næstved, oplyser politiet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Drabet, der formentligt er rockerrelateret, er begået på Morsøvej, hvor der blev skudt gennem et vindue i en ejendom.
LÆS OGSÅ: Person skudt og dræbt i Næstved
Der blev slået alarm om skyderiet ved 01.15-tiden, lyder det.
LÆS OGSÅ: Brand i tidligere rockerborg var påsat
– En person, der opholdt sig i ejendommen, blev konstateret dræbt af skud ved politiets ankomst til stedet, skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

En times tid forinden var der også blevet skudt gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken i Næstved. Her blev ingen ramt.

– Der kan endnu ikke oplyses nærmere detaljer omkring de to hændelser, men det må formodes, at der kan være sammenhænge med den verserende konflikt i rocker/bandemiljøet i Næstved, skriver politiet.

Hverken køn eller alder på den dræbte er endnu oplyst. Kriminalteknikere undersøger mandag morgen begge gerningssteder.

Uroen i Næstveds rockermiljø fik i en periode politiet til at lukke for adgangen til en bygning på Præstøvej 6B i Næstved, hvor rockergruppen Westside Nation holder til.

Gruppen er brudt ud af Bandidos og er angiveligt i “bad standing”, hvilket vil sige, at medlemmerne betragtes som fredløse.

Politiet vurderede derfor, at der var en risiko for, at der ville ske angreb på adressen som led i konflikten mellem de to rockerklubber.

Det er ikke mere end en uges tid siden, at Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi måtte rykke ud til et andet drab i deres politikreds.

En 26-årig mand i Fensmark ved Næstved blev dræbt af knivstik mandag den 2. december. Han blev stukket i hjerteregionen og erklæret død ved ankomsten til sygehuset.

Mandens jævnaldrende ekskæreste er efterfølgende blevet anholdt og varetægtsfængslet for drabet.

/ritzau/

Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq