Gamle hiphop-drenge åbner fredagsrock

Det bliver de aldrende hip-hoppere fra Rockers By Choice og Østkyst Hustlers, som åbner Fredagsrock i starten af april, men de ved endnu ikke, hvad de vil spille.

LÆS OGSÅ: Tivoli præsenterer fredagsrock i 2014
Det bliver to erfarne hip-hop-grupper, som åbner musiksæsonen i Tivoli, og det sker allerede 11. april. Rockers By Choice har derfor travlt, for de er endnu ikke blevet helt enige om, hvad de skal spille.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Vi har det ikke som en hemmelighed, vi har nogle diskussioner frem og tilbage, men vi kommer til at lancere de gode gamle numre, lyder det fra Ø, som også bærer navnet Øyvind Hagen Traberg.

– En ting er sikkert, folk kommer til at få et nostalgi-trip, ned ad Mindernes Allé, for i år er det faktisk 25 år siden ‘Opråb til det danske folk’ udkom, fortæller Dee Pee med det borgerlige navn, Per Pedersen

LÆS OGSÅ: Carpark North glæder sig til fredagsrock
RBC, Rockers By Choice blev dannet i 1986 og tre år senere udkom deres første album, ‘Opråb! Til det danske folk’.

Det er nu 25 år siden, så vi blev fristet til at spørge, om ikke de var for gamle til hiphop og fredagsrock. Og det blev hurtigt sat på plads.

– Jeg er absolut ikke blevet for gammel til det her, det er noget som kommer inde fra, lød det fra Dee Pee

– Vi kan ikke la’ vær, så det er ikke noget med, hvor gammel man er, det er hvor meget man har lyst til det, slog Ø fast.