X-faktor-dommer-mareridt: Lina igen tvunget til at ofre egen deltager

For anden gang i træk var det to af de unge solister, der fredag kom i farezonen i X-faktors liveshow, og for anden gang i træk måtte Lina sende en af sine egne deltagere hjem.

Like localeyes.dk på Facebook

Lina Rafn var fredag aften igen i den værste situation, en X-faktor dommer kan komme i. Hun havde to deltagere i farezonen og var dermed tvunget til selv at vælge, hvem der skulle forlade showet.

– Det er jo gået af helvedes til, det kunne ikke være gået ret meget værre, og jeg begriber det ikke, lyd det fra en tydeligt frustreret Lina Rafn lige efter live-showet.

Lina valgte at sende Fie hjem og beholde Henriette. I det hele taget forstår Lina slet ikke, hvorfor Henriette havnede i farezonen.

– … at Henriette står der, det begriber jeg ikke, ikke et sekund forstår jeg det. Den eneste forklaring, der giver mening inde i min krop og oppe i mit hoved, det er, at hun er røget i farezonen, fordi alle tror, at hun er så sikker en deltager, at de tror, at der er nok, der stemmer på hende, hende behøver vi ikke stemme på,

Fie selv siger til localeyes.dk, at hun ikke har tabt modet og sagtens kunne finde på at stille op i X-faktor igen.

– Det har været skønt, det har været fantastisk, det har været en ubeskrivelig oplevelse, og jeg kunne sagtens finde på at stille op igen, lød det fra en fattet Fie.