Politiet efterlyser knivstikker fra S-tog


Fredag eftermiddag blev en 19-årig togpassager helt umotiveret stukket i låret med en stor kniv.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Gerningsmanden var gået gennem kupeen med kniven i hånden og havde pludselig stukket den i låret på den 19-årige. Herefter truede han den 19-årige, mens han holdt kniven op mod hans ansigt.

LÆS OGSÅ: Mand stukket ned i S-tog i København
Overfaldet skete klokken 15:14 i S-toget ved Ny Ellebjerg Station. Efter knivstikkeriet opstod der tumult mellem den 19-åriges venner og gerningsmanden, som truede de tilstedeværende passagerer væk med kniven. Da toget ankom til Ny Ellebjerg Station løb gerningsmanden i højt tempo ud af toget og væk fra stationen.

Gerningsmanden, som steg på toget på Åmarken Station, signaliseres af politiet som arabisk eller mellemøstlig af udseende. Han er lysebrun i huden, 20-25 år og med sort kort krøllet hår. Han havde et lille tyndt overskæg.

Han var iført mørke sko, mørke bukser, sort hættetrøje med hvid tekst ned over højre ærme, samt et stort rundt hvidt mærke på ryggen, samt hvid skrift på venstre bryst med tekste ‘SIEVI’ eller ‘SEVE’. Gerningsmanden bar en mørkegrå rygsæk af mærket Eastpak. Og så gik han med en stor kniv i hånden.

Politiet kan kontaktes på 114.