Se klip fra Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark

Dragen Smaugs ødemark er den anden film i trilogien baseret på J.R.R. Tolkiens populære mesterværk, Hobbitten. Her fortsætter eventyret for Bilbo Baggins, der er taget på en rejse med Gandalf og 13 dværge ført an af Thorin Egeskjold for at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor, som er blevet overtaget af dragen Smaug.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Efter at have overlevet første del af deres uventede rejse forsætter følget mod øst, hvor de møder formskifteren Beorn og kæmpe-edderkopperne fra Dunkelskoven. Efter at have undsluppet de farlige skov-elvere drager dværgene til Søby og endelig til Det Ensomme Bjerg, hvor de skal stå ansigt til ansigt med den største fare af dem alle – et væsen mere grusomt end noget andet og et væsen, som ikke kun vil sætte deres mod, men også deres venskab, på en prøve – dragen Smaug.

LÆS OGSÅ: Verdensstjerner i Danmark til gallapremiere på Ringenes Herre
Filmen er instrueret af Peter Jackson og de medvirkende skuespillere er Martin Freeman, Ian McKellen, Luke Evans, Christopher Lee, Andy Serkis, Ian Holm, Orlando Bloom, Stephen Fry, Cate Blanchett og Mikael Persbrandt.
Filmen har premiere i de danske biografer den 11. december 2013.

LÆS OGSÅ: Gollum vil have ferie
LÆS OGSÅ: Gandalf kæmper mod kræft