Vildt tv-klip: Skød mod politiet og blev dræbt med tre børn i bilen

En 34-årig mand, John Van Allen står ud af sin bil efter at være blevet stoppet af politiet. På optagelserne hører man betjenten, Matthew Zistel gentagne gange anmode om, at han sætter sig tilbage i bilen. John Van Allen virker meget aggressiv og trækker pludselig en pistol og affyrer flere skud mod betjenten. Det sker, selvom han har sine tre børn på 10, 13 og 15 i bilen.
LÆS OGSÅ: Ældre mand går amok med en shotgun
Matthew Zistel bliver ramt i siden men får skudt tilbage, og man kan høre, at han anmoder om assistance over radioen. Samtidig løber John tilbage til sin bil og haster væk.
LÆS OGSÅ: Mand skyder mod politiet med en AK47 riffel
John Van Allen blev senere fundet død i bilen nogle kilometer fra gerningsstedet. Han var blevet ramt i brystet af betjentens skud, og det dræbte ham kort efter skudepisoden
LÆS OGSÅ: Se det ske: Betjent skyder kidnapper i hovedet
Episoden fandt sted i Oregon i USA, hvor John Van Allen var flyttet til i 2012. Han var krigsveteran og håbede han kunne få en ny start på livet ved at flytte til Portland. Men han kunne ikke finde noget job, og besluttede sig for at vende tilbage til South Carolina, hvor det meste af hans familie er. Det var på vejen hjem, at han blev skudt.
###
Hans tre børn er nu i myndighedernes varetægt.