Trafikdræbt kvinde er nu identificeret


Den kvinde som onsdag morgen blev påkørt og dræbt på motorvejen ved Borup, er nu identificeret. Det drejer sig om en 52-årig kvinde fra Lyngby området.
LÆS OGSÅ: Kvinde gik på motorvej og blev kørt ihjel
Kvinden blev ramt af muligvis 10 biler og døde på stedet. Vidner havde observeret, at den 52-årige kvinde kørte med en punkteret hjul allerede ved Karlslunde. Kvinden standsede omkring Borup og steg ud af bilen. Af en eller anden årsag ville hun krydse motorvejen og blev ramt af flere biler.
LÆS OGSÅ: Kvinde kørt over af mange biler på motorvej
I løbet af i aftes henvendte flere bilister sig til politiet. Da de hørte om ulykken i pressen, gik det op for dem, at de muligvis også har påkørt kvinden. Nogle af bilisterne havde buler og blod på deres biler.

Det var angiveligt en 45-årig mand fra Slagelse, der som den første bilist ramte kvinden omkring kl. 6.30 i går morges. Hele forruden på hans Opel blev smadret.

Politiet vil forsøge hvis muligt, at tage en blodprøve fra den dræbte kvinde. De vil se om hun skulle have været påvirket. Det undre politiet at hun kører næsten tre kvarterer med et fladt hjul og bagefter fejlbedømmer afstanden til de øvrige biler.