Offer for knivstikkeri i København er uden for livsfare

En 47-årig mand blev livsfarligt kvæstet, da han mandag aften blev overfaldet af tre mænd i krydset mellem Borups Allé og Hillerødgade i Nordvestkvarteret i København.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

– Han blev blandt andet stukket to gange i benene med en kniv, men er nu uden for livsfare, fortæller Kristian Aaskov, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, kort efter midnat.

LÆS OGSÅ: Overfaldet med kniv af tre mænd i lyskryds
Offeret kom omgående på operationsbordet på Rigshospitalet.

Et par timer efter overfaldet anholdt politiet en ung mand i Tingbjerg-området. Det har i løbet af natten til tirsdag vist sig, at han formentligt ikke er en af gerningsmændene, så han bliver sat på fri fod igen, oplyser politiet.

Motivet til overfaldet er uvist.

– Vi har talt med offeret, men han er ikke umiddelbart kommet med nogle afgørende oplysninger. Vi ved ikke, om det har noget med bandemiljøet at gøre, siger Kristian Aaskov.

LÆS OGSÅ: Knivstikkeri i Københavns Nordvestkvarter
Offeret ventede sammen med en kammerat på at få hjælp fra Falck, efter at deres bil var gået i stå, da han pludselig blev angrebet af tre mænd, der kom kørende i en ældre, møgbeskidt bil.

– De stiger ud og overfalder manden med slag og spark, og han får desuden knivstik i underkroppen, oplyste politiet tidligere mandag.

Overfaldsmændene kørte efter overfaldet ad Borups Allé i retning ud af København. Den anholdte person befandt sig alene i det køretøj, som politiet stoppede i Tingbjerg.

Politiet har talt med vidner til overfaldet, som blev anmeldt klokken 19.41, men håber på at få flere henvendelser om det grove overfald.

/ritzau/