Bilist rullede rundt søndag morgen

Søndag morgen blev brandfolkene i Helsinge hevet ud af dynerne. Der var indløbet en alarm om et færdselsuheld på Kildevejen, og en person var fastklemt i en væltet bil.
LÆS OGSÅ: Mand i livsfare efter soloulykke
Efter ganske få minutter var samtlige brandbiler ude af porten, og hastede mod uheldsstedet, som var på Kildevejen, mellem Dalvej og afkørslen til Rundinsvej. En ambulance var fremme på stedet nogle minutter før brandkøretøjerne, og her viste det sig heldigvis, at ulykken ikke var så alvorlig, som man havde troet i første omgang.

Rullet rundt i vejkanten
En hvid VW Passat, en stationcar fra 1998, var skredet ud på Kildevejen over i modsatte vognbane, hvor den røg af vejen og ind mod noget beplantning med bl.a. mindre træer og en lille skråning. Bilen var væltet rundt og lå på siden. Den unge mandlige kunne komme ud af bilen uden at blive klippet fri.
LÆS OGSÅ: To kvinder og en hund kvæstet i soloulykke
Betjentene havde hurtigt foretaget deres undersøgelser, og brandfolkene kunne derefter vælte den hvide stationcar tilbage på alle fire hjul. Skaderne på bilen var forbavsende små, og bilen kan formentlig komme ud at køre igen.

Ambulancen kørte den unge mand ind til Akutmodtagelsen på Hillerød Hospital, men han skal være sluppet med småknubs og en slem forskrækkelse. Det forlød på uheldsstedet, at politiet rutinemæssigt ville få udtaget en blodprøve for kontrol af evt. spirituskørsel.
LÆS OGSÅ: Familiefar dræbt i voldsom ulykke
Årsagen til solouheldet er endnu ukendt.