Vidner til voldtægt søges


Fredag den 16. august blev en 17- årig kvinde fundet bevidstløs i et krat i Tusindårsskoven i Odense, hvor der afholdtes MC Festival. Hun blev fundet med benklæderne delvist aftaget.

Kvinden har forklaret, at hun efter et toiletbesøg gik i retning mod sydøst på grusvejen, og at hun ikke gik mange meter, inden hun bag fra blev antastet af antagelig to mænd, som hun – bl. a. på grund af mørke – havde svært ved at beskrive.

Hun blev skubbet/kastet ind i noget krat ved grusvejen og fik en tøjgenstand puttet i munden, så hun ikke kunne skrige op. Dér forbrød den ene mand sig seksuelt imod hende, mens den anden fastholdt hende.

Om de to gerningsmænd har kvinden kun kunnet forklare, at de ikke var lige høje, og at de talte dansk. Den ene forekom at have en hæs stemme, og mindst én af gerningsmændene bar antagelig en læderjakke/-vest.

Fyns Politi hører gerne fra vidner, der har gjort iagttagelser vedr. overgrebet, der med ret stor sikkerhed fandt sted mellem kl. 2200 og kl. 2300.

Politiet er bekendt med, at mange festivaldeltagere benyttede den beskrevne skovkant til toiletbesøg, og bl. a. af den grund har politiet grund til at antage, at vidner kan have iagttaget overfaldet på kvinden.

Fyns Politi kan kontaktes på tlf. 114 eller 66141448.

Arkiv billed/video