Kørte forbi ulykkessted – efterlod fastklemt mand

En bilist mistede torsdag aften kontrollen over sin bil og hamrede ind i et stort træ på Holtvej, mellem Græsted og Søborg i Nørdsjælland. Afrevne stumper fra bilen lå spredt på ulykkesstedet og røg drev henover vejbanen. Til trods for dette valgte føreren af en rød varevogn, at køre udenom den forulykkede bil og fortsætte væk fra stedet uden at hjælpe manden, der sad fastklemt i bilen.

Heldigvis kørte en brandmand lige bag den røde varebil, og han stoppede straks for at hjælpe. Kort efter indløb alarmen til brandfolkene i Gilleleje, som hurtigt satte kursen mod uheldsstedet. Den forulykkede bilist, en mand i 30-40-års alderen var ved bevidsthed og klagede over ryg og nakkesmerter. Han blev derfor forsigtigt klippet fri af den smadrede bil, der bl.a. fik taget klippet af.

Manden blev bragt til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital. De første meldinger tyder på, at der ikke er sket noget alvorligt med den mandlige bilist, ligesom ulykken formentlig skyldes et pludselig ildebefindende.

Ved kollisionen med det store træ var den lille Suzuki blevet voldsomt deformeret, og samtlige airbags var blevet udløst i ulykken.