Efterlyser vidner til skuddrabet i Tingbjerg

Københavns Politi efterlyser vidner til drabet i går aftes på en 17-årig ung mand i Tingbjerg.
LÆS OGSÅ: Ung mand skudt i hovedet
Søndag aften ca. kl. 21.30 blev en 17-årig ung mand ramt af to skud i hovedet og pådrog sig dermed så livstruende kvæstelser, at han afgik ved døden kort efter kl. 03 natten til mandag. Skuddene faldt i Tingbjerg på Ruten mellem nr. 119 og 125. Her er en lille plads, hvor man kan sidde på nogle bænke udformet af sten.
LÆS OGSÅ: 17-årig død af skudsår
Vi mener ikke umiddelbart, at drabet skal sættes i forbindelse med den igangværende bandekonflikt. Den unge mand, der blev dræbt, er ikke kendt som et medlem af nogen gruppering. Han har personlige relationer til medlemmer af både LTF og Tingbjerggruppen, men det er vel ret naturligt for et ungt menneske, der bor i området, oplyser politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.
LÆS OGSÅ: Bandemedlemmer foran Rigshospitalet
- Jeg ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvad der eventuelt så kan ligge til grund for drabet, siger Steffen Thaaning Steffensen.
Københavns Politi efterlyser vidner til skyderiet.
LÆS OGSÅ: Politiet undersøger drabsstedet dagen efter
- Som vi har fået oplyst, sidder der en tre-fire personer, herunder den dræbte, da gerningsmanden ankommer. Derfor er der nogen, der ved noget – og dem vil vi meget gerne tale med, så vi hurtigt kan pågribe gerningsmanden til drabet, siger Steffen Thaaning Steffensen.
LÆS OGSÅ: Politiets teknikere undersøger gerningsstedet
Vidner kan kontakte Københavns Politi på 114 eller 33 14 14 48.