Politiet søger hjælp til at finde moren

Politiet søger hjælp fra personer og vidner, der kan give oplysninger om det spædbarn, der torsdag blev fundet efterladt i en sportstaske på Vestre Kirkegårds Allé (Rektorparken 1), 2450 København SV. Pigen har det godt. Hun vejer 3500 g og er sund, velernæret, velskabt og født til tiden.

Politiet har offentliggjort billeder af effekterne, der blev fundet med pigen. Der er tale om en sportstaske i lilla læder – mrk. ”DUNLOP” – slidt – og den måler 30 cm x 40 cm. I tasken var der 2 håndklæder. Da spædbarnet blev fundet, var barnet nøgent, men indsvøbt i det ene håndklæde.

Politikommissær Hans Erik Raben siger:
– Vi offentliggør selvfølgelig de omhandlede fotos i håb om, at vi kan få hjælp fra offentligheden til opklare sagen og finde moderen – eller måske begge forældre – til barnet. Der er ingen tvivl om, at der er 2 ofre i sagen – det ene offer er barnet, som har fået en ualmindelig hård start på livet, men som heldigvis har det godt nu og er uden for livsfare – og det andet offer er barnets moder, som utvivlsomt har det rigtigt dårligt psykisk, og derfor trænger til hjælp hurtigst muligt. Derfor vil jeg indtrængende opfordre moderen til at give sig til kende, så skal vi nok stå klar med hjælpen”, siger politikommissær Hans Erik Raben.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet, fx genkender sportstasken eller håndklæderne, så kontakt politiet på tlf. 114 eller 33 14 14 48.