Hidsig Drew Barrymore vil være bedre mor

Drew Barrymore er en bestemt kvinde, især hvis der er en fotograf i nærheden. Drew lod dog være med at slå nogle fotografer, da hun natten til søndag gav et tårevædet interview til Oprah Winfrey. Her fortalte 37-årige Drew om sin turbulente barndom, og at hun ønsker at være en bedre mor end sin egen

Drew ønsker også at være helt ærlig overfor sin datter. Hun har allerede planlagt, at hun vil fortælle hende om sin vilde ungdom, hvor hun tog stoffer, fik to skilsmisser, viste bryster på tv hos David Lettermann, og hvor hun fortalte, at hun er biseksuel.

– Jeg vil fortælle, at man ikke skal skamme sig over rejsen, at komme til hvor du er, hvis du er stolt af dig selv. Men jeg vil samtidig indskærpe, at jeg ikke fik nogen vejledning, og det er grunden til, at jeg levede mit liv, som jeg gjorde, og det er ikke en mulighed for hende at tage samme vej, for hun har vejledning, sagde Drew Barrymore til Oprah.