Politiet søger vidner til skuddrab i Gladsaxe

Pressemeddelelse fra Politiet.

Kender du denne nye Ford Ka eller benzindunk?
Københavns Vestegns Politi frigiver nu billeder af en hvid Ford Ka og en sort benzindunk, som sættes i forbindelse med drabet på en 19-årig mand i Høje Gladsaxe fredag den 11. januar.

Bilen er en ny hvid 3-dørs Ford Ka, årgang 2012, som på fronten har grønne flamme-klistermærker.
Den blev stjålet fredag efter kl. 17.45 på Skovengen i Kokkedal. Lidt efter kl. 20 blev bilen fundet brændende på Nøkkerosevej i Emdrup. I den var også den sorte benzindunk. Politiet mener, bilen blev brugt af gerningsmændene ved drabet i Høje Gladsaxe.

Brug for offentlighedens hjælp
Københavns Vestegns Politi har fået flere henvendelser fra borgere i drabssagen, men ingen der umiddelbart har ført til noget.
– Vi arbejder på højtryk for at opklare sagen, men vi har brug for offentlighedens hjælp, siger efterforskningsleder Charlotte Skovby.
Politiet hører meget gerne fra vidner, som har set den hvide 3-dørs Ford Ka i områderne Kokkedal, Gladsaxe og Emdrup, og/eller har oplysninger om benzindunken – den er måske stjålet, eller nogen har overværet købet af den.

Henvendelse kan ske til Københavns Vestegns Politi på 4386 1448.
Drabet i Høje Gladsaxe
Skudepisoden skete ved Høje Gladsaxe Centret på Høje Gladsaxe Torv fredag aften ca. kl. 20. Her blev der skudt mod to unge mænd fra Gladsaxe på 19 og 21 år.
Den 21-årige blev ramt af to skud – et i benet og et i armen. Han er uden for livsfare.
Den 19-årige blev skudt i skulderen og i hovedet. Han døde senere af sine kvæstelser på hospitalet. 

Fire fotos af den formodede gerningsbil, ny hvid 3-dørs Ford Ka, årgang 2012 ved drabet i Høje Gladsaxe den 12. januar, plus to billeder af en sort benzindunk fundet i bilen: