Fri hash og ingen Donald Trump

Chris Rock går ind for fri hash. Han mener, det er et uskadeligt stof. Han peger på en anden komiker, Seth Rogen som bevis. Seth er også kendt som Rygeren, og det har ikke forhindret en succesrig karriere.

Selv har Chris problemer med at holde fremdrift i karrieren. Det var, siger den nu 47-årige komiker, meget nemmere da det hele startede. Der var tre simple mål: Lave god humor, tjene penge på humor og få masser af sex på humor.

Nu, hvor han har slået igennem, har rigeligt med penge og er gift, så er karriereplejen ifølge ham selv blevet begrænset til to ting:
– Ikke at sutte og at undgå ‘Celebrity Aprentice’

Celebrity Aprentice er er realityprogram, hvor der stort set kun deltager ex-kendisser. Folk som er faldet ud i glemslen, og som ikke har været fremme i medierne i lang tid.

Programmet er en opfølger til realityserien The Aprentice, hvor deltagerne konkurrerede om et job hos Donald Trump, som også er med som dommer i kendis-udgaven.
Kendisser som Arsenio Hall og Joan Rivers har deltaget i programmet.

TV Danmark lavede en dansk version af programmet, Du er fyret med Klaus Riskær Pedersen som vært. Det floppede så meget, at Klaus Riskær endte med at fyre sig selv.