Randers-anfører smutter til svensk fodbold til sommer

  Der har været meget snak om Randers FC-anfører Mads Fengers fremtid. Nu er det sikkert, at den ikke er i Randers, men i stedet i svenske Hammarby, der har skrevet kontrakt med Fenger fra sommeren 2017.

  26-årige Fenger kom til Randers fra Skovbakken som ynglingespiller og forlader ligaen som anfører og som den Randers-spiller med flest kampe for førsteholdet.

  – Mads Fenger har gennemgået en fantastisk udvikling i Randers og er blevet en stor profil ikke bare i Randers, men i hele ligaen.

  – Derfor er det også ærgerligt, at vores veje skilles til sommer, men sådan er fodboldgamet en gang imellem.

  – Vi har været bekendt med Mads Fengers drøm om at komme til udlandet og prøve kræfter med en ny liga, og det har vi naturligvis stor forståelse for i Randers.

  – Vi er helt sikre på, at Mads slutter godt af i klubben og ønsker ham derefter al held og lykke i fremtiden, siger Randers-sportschefen, Ole Nielsen, til klubbens hjemmeside.

  For hovedpersonen selv har det været svært at skulle tage afsked med klubben.

  – Jeg har haft en fantastisk tid i Randers, og det har ikke været nemt at tage beslutningen om at forlade klubben. Men jeg vil prøve mig af et andet sted, og tiden er helt rigtig nu.

  – Jeg vil dog give alt, hvad jeg har for at slutte godt af i forårssæsonen og være med til at få holdet så langt op i tabellen som muligt, siger Fenger.

  På mandag i Odense spiller Mads Fenger sin kamp nummer 250 for Randers ude mod OB.

  /ritzau/