AC Milan laver comeback og henter point i Torino

AC Milan lavede et stort comeback, da klubben mandag aften mødte Torino på udebane i den italienske Serie A i fodbold.

Milano-klubben balancerede på randen af knockout i første halvleg, men det lykkedes at få 2-2 ud af opgøret mod hjemmestærke Torino.

Hjemmeholdet kom foran efter cirka 20 minutter, da Andrea Belotti fik foden på en afslutning fra en holdkammerat og drejede bolden i mål til 1-0.

Fem minutter senere fordoblede Marco Benassi føringen, og Torino kunne have scoret yderligere før pausen.

Efter 32 minutter brændte Adem Ljajic et straffespark, da han placerede bolden midt i målet, så den 17-årige Milan-målmand Gianluigi Donnarumma nemt kunne parere afslutningen.

AC Milan meddelte tidligere mandag, at klubben skiller sig af med angriberen Luiz Adriano, som skal til Spartak Moskva i Rusland.

Det var derfor andre spillere, der måtte sikre Milan point, og ti minutter inde i anden halvleg fik klubben håb, da Andrea Bertolacci reducerede til 1-2.

Der måtte målteknologi til, før det blev fastslået, at hans afslutning akkurat havde passeret Torino-målmand Joe Harts målstreg.

Senere udlignede Carlos Bacca til 2-2 på et straffespark, og så måtte Milan leve med, at klubben fik Alessio Romagnoli udvist kort før tid.

AC Milan har 37 point for 19 kampe og ligger nummer fem i Serie A.

Torino er nummer otte med 30 point for 20 kampe.