Dansk teenager debuterer med storsejr i NHL

19-årige Nikolaj Ehlers’ NHL-karriere fik natten til fredag dansk tid en fremragende begyndelse.

Ehlers var en del af andenkæden, da Winnipeg Jets indledte den nye sæson med en overbevisende udesejr på 6-2 over Boston Bruins.

Den danske teenager fik 15 minutter og 40 sekunder på isen, men kom ikke på pointtavlen i sin debut.

Ehlers bliver betegnet som et af de største talenter nogen sinde i dansk ishockey. Han har bragt sig i spil til tid på isen fra starten af sæsonen, efter han i seks træningskampe op til sæsonen er blevet noteret for et mål og to målgivende afleveringer.

I kampen i Boston kom hjemmeholdet foran 1-0, som blev resultatet af første periode.

Med tre scoringer i anden periode vendte Winnipeg kampen på hovedet og satte yderligere trumf på i tredje periode.

Winnipeg skal i kamp igen fredag aften amerikansk tid i udekampen mod New Jersey Devils.