Fætre dømmes for massivt misbrug af små søskende


    To fætre på 18 og 19 år fra Sydthy er i Retten i Holstebro dømt skyldige i massivt seksuelt misbrug af den enes lillesøster og yngre fætter.

    Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

    Den 18-årige bliver anbragt på en institution for personer med psykiske handicap uden tidsfastsættelse, mens hans 19-årige fætter idømmes tre års ubetinget fængsel. Det skriver BT, som er til stede i retten.

    Ifølge dommen er den 18-åriges lillesøster blevet voldtaget analt ikke under 65 gange. Den 18-årige deltog alle gange, mens den 19-årige mand deltog omkring 20 gange. Pigen var blot otte år, da misbruget begyndte.

    Den 18-årige var tiltalt for at have voldtaget søsteren analt cirka 100 gange, men retten mener altså, at det kun kan bevises, at han er skyldig i mindst 65 tilfælde.

    Han har siddet varetægtsfængslet på en sikret ungdomsinstitution siden oktober sidste år.

    Den yngste af de to fætre er ifølge BT også kendt skyldig i at have misbrugt sin lille fætter – den 19-åriges lillebror – og voldtaget ham ikke under fem gange.

    Offeret var ni år, da misbruget begyndte.

    De to fætre erkendte under retssagen i sidste uge, at de havde forgrebet sig på den enes lillesøster.

    Ifølge den 18-årige havde overgrebene i en lang periode fundet sted cirka en gang om ugen.

    De seksuelle overgreb blev opdaget af moren til den 18-årige og hans lillesøster i september 2014. På det tidspunkt skulle overgrebene på hende have fundet sted siden marts 2012.

    /ritzau/