Zlatan slår til og besejrer United

Paris Saint-Germain ødelagde formentlig lidt af den gode stemning hos Manchester United med to scoringer på et hedt Soldier Field i Chicago sent onsdag aften.

Franskmændene vandt 2-0 over englænderne og sikrede sig dermed den samlede sejr i træningsturneringen International Champions Cup.

Ifølge nyhedsbureauet AFP begyndte Manchester United ellers godt og spillerne kørte bolden godt rundt om parisernes forsvar i indledningen.

Juan Mata havde også bolden i nettet efter 22 minutter på fornemt oplæg fra Daley Blind, men Mata blev dømt offside.

Kun tre minutter senere bragte den franske landsholdsspiller Matuidi PSG foran 1-0. Han strøg imellem Luke Shaw og Phil Jones og prikkede bolden i nettet til 1-0.

Ni minutter senere øgede Zlatan Ibrahimovic føringen til 2-0 med et flot og gennemspillet angreb. Svenskeren fik fat i bolden midt på banen og afleverede til Maxwell.

Brasilianeren stormede fremad og sendte bolden tilbage til Ibrahimovic på det præcist rigtige tidspunkt og han sparkede bolden forbi United-målmand David de Gea.

Den spanske målmand leverede ifølge flere medier en skidt indsats, og Manchester Uniteds manager Louis van Gaal erkendte efter kampen, at de mange rygter om et skifte til Real Madrid er skadelig for både målmanden og United.

Inden kampen mod PSG havde Manchester United vundet sine tre foregående kampe i USA mod Club America, San José Earthquakes og FC Barcelona. Men en fjerde sejr blev det altså ikke til.