Neymar sikrer sejr over Frankrig

Det brasilianske fodboldlandshold var i sambahumør på Stade de France i Paris torsdag aften.

I testkampen mellem to af verdens største fodboldnationer vandt Brasilien 3-1 over Frankrig.

Den seværdige kamp lå længe på vippen, men med en flot scoring til 2-1 efter 57 minutter sendte Barcelona-stjernen Neymar sit land mod sejr på udebane.

Frankrig kom ellers bedst fra start. Neymar havde netop haft en scoringschance efter 20 minutter, da Frankrig satte i angreb og fik hjørnespark.

Det serverede Mathieu Valbuena for Real Madrid-forsvareren Raphael Varane, der sendte et hovedstød ind bag keeper Jefferson til 1-0.

Det lignede fransk pauseføring, men Chelsea-spilleren Oscar ville det anderledes.

Fem minutter før pausen tog han sagen i egen hånd fra venstre side, og efter et bandespil skød han bolden ind under den franske målmand Steve Mandanda.

12 minutter efter pausen kom Brasilien også foran. I et fremragende angreb afleverede Chelseas Willian til Neymar, der bragede bolden op i nettaget til 2-1.

I fortsættelsen pressede Frankrig for udligning, og både Raphael Varane og hans holdkammerat i Real Madrid Karim Benzema var tæt på.

Men i stedet cementerede Brasilien føringen, da Nicklas Bendtners holdkammerat i Wolfsburg Luiz Gustavo headede et hjørnesparksindlæg i nettet til 3-1.

Det kunne Frankrig ikke svare tilbage på. Holdet får dog mulighed for oprejsning på søndag, når det møder Danmark i endnu en testkamp i Saint Etienne.