Udbokset Kasper Bruun stopper karrieren igen


    Lørdag aftens nederlag i kampen om EM-titlen var definitivt bokseren Kasper Bruuns sidste kamp.

    Det slår den 27-årige bokser med tårer i øjnene fast over for TV2 Sport.

    – Jeg tror lidt, at det er en blanding af det hele, der får mig til at reagere, som jeg gør.

    LÆS OGSÅ: Italiensk europamester sender dansk boksepensionist til tælling to gange
    – For det første er jeg træt af at have tabt, og for det andet er det nok også tanken om, at det var den allersidste kamp i karrieren. For så er det jo 18 år af mit liv, der er slut, siger Kasper Bruun.

    Kasper Bruun indstillede boksekarrieren for første gang for bare to måneder siden, men i januar fik han ganske uventet et tilbud om at møde Michele Di Rocco i karrierens største kamp om en EM-titel i Milano.

    Bruun fandt boksehandskerne frem og gik i gang med at træne hen mod den store kamp, der skulle vise sig at blive yderst hård.

    Den fem år ældre Di Rocco var kampen igennem aggressiv, og i fjerde omgang måtte Kasper Bruun til tælling efter et hårdt slag til leveren.

    Igen i slutningen af ottende omgang var den danske udfordrer i problemer, og i niende måtte han til tælling efter endnu et dybt slag. Kamplederen valgte at stoppe kampen.

    – Jeg var ikke overrasket over, hvor god han var. Men han ramte meget præcist hver eneste gang, og det slog min plan for kampen en smule i stykker.

    – Jeg ville gerne have slået og så flyttet mig rundt om ham, men jeg blev stående for ofte på det samme sted, og så fik han nemt ved at komme ind på mig, siger Kasper Bruun til TV2 Sport.

    Kasper Bruun tabte to ud af sine 22 kampe i karrieren.

    /ritzau/