Øv! Nedtur for Magnussen i Formel 1-drama


    Tyskeren Nico Rosberg har pole position, når Formel 1-kørerne søndag kører sæsonens sidste grandprix i Dubai. Det er hans pole position nummer 11 i sæsonen.

    Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

    Den førende i VM-stillingen, Lewis Hamilton, starter som nummer to, mens Kevin Magnussen blev nummer 11 i kvalifikationen og missede den sidste kvalifikation for de 10 hurtigste kørere.

    Danskeren indleder også søndagens grandprix som nummer 11.

    De to Mercedes-kørere, som kæmper om VM-titlen søndag, var også igennem en spændende kvalifikation, hvor de helt til det sidste pressede hinanden. Lewis Hamilton lavede en fejl på sin sidste omgang efter, at tiden var udløbet, så han kunne ikke passere sin teamkammerat.

    Kevin Magnussen havde kørt tredjehurtigst ved lørdagens tidlige træning, men den position kunne danskeren ikke holde, da det gjaldt.

    Begge McLaren-biler blev kaldt i pit, mens de var i gang med at sætte en tid. Beskeden til kørerne var, at man havde regnet benzinforbruget forkert, så de skulle ind at tanke.

    Det kom til at koste for Kevin Magnussen. Hans teamkammerat Jenson Button blev nummer otte i kvalifikationen.

    Lewis Hamilton fører VM-serien inden sidste afdeling, som giver dobbelt point. Den dobbelte pointgivning betyder, at Lewis Hamilton skal blive nummer to, hvis Nico Rosberg vinder, for at holde fast i førstepladsen.

    /ritzau/