Påskeweekend med sol og 19 grader


    Der er gode muligheder for at tilbringe en stor del af påsken udenfor i solen og nyde forårsvarmen. Weekenden slutter nemlig med stort set skyfrie dage, men først skal skærtorsdag overstås.

    Den første dag i påsken begynder nemlig med skyet vejr, og i løbet af eftermiddagen trækker et regnvejr ind over landet fra nordvest. Regnen vil nå Bornholm i løbet af aftenen, lyder det.

    Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

    – Vi forventer, at der kommer i nærheden af fire til fem millimeter. Det er lidt mere end det, der har været på det seneste, siger Klaus Larsen, vagtchef ved DMI.

    Men når torsdags-regnen først er forbi, begynder tørvejret. I løbet af natten til fredag klarer det op, og der kommer kun få dryp i løbet af langfredag.

    – Der kan være risiko for enkelte småbyger – hovedsageligt i den østlige del af landet, fortæller Klaus Larsen.

    Temperaturerne fredag vil maksimalt nå de omkring 13 grader, mens barometeret ryger i vejret lørdag og søndag.

    Afslutningen på påsken bliver med temperaturer på op til 19 grader. Ved østvendte kyster vil temperaturerne dog være noget lavere.

    – Det bliver tørvejrsdage med en hel del sol, siger Klaus Larsen.

    Vejret i begyndelsen af næste bliver mere ustabilt. Der kommer igen regn og byger, da højtrykket, som gav solskin, er trukket længere østpå. Temperaturerne vil dog stadig ligge på op til 18 grader.

    /ritzau/

    Leveret af Nyhedsbureauet Newspaq