Pistolbevæbnet mand røvede Mercedes fra 66-årig på landevej


    Søndag aften blev en 66-årig mand truet med en pistol til at stige ud af sin bil, hjælpeløst måtte han se røveren køre væk i hans kun halvandet år gamle Mercedes.

    Røveriet skete søndag aften på Rungsted Strandvej i Nordsjælland. Her blev han pludselig overhalet af en lille, grå familiebil, der kørte ind foran ham, og pressede ham til at stoppe op.

    En mand der beskrives som mellemøstlig af udseende sprang ud af den grå bils passagerside, og med en pistol rettet mod den 66-årige mand tvang han bilejeren ud af bilen.

    Nordsjællands Politi leder nu efter den lille grå bil, som var udstyret med stjålne nummerplader, AE 43 419 og den røvede sorte Mercedes Benz E-klasse 200 Blueefficiency Coupe 7g-tronic Plus med nummerplade: AC 74 001

    Den bevæbnede gerningsmand beskrives som A; mand, 20-25 år, mellemøstlig af udseende, 170-185 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden og kraftige sorte skægstubbe, talte dansk med accent og iført mørk jakke eller trøje med hætte over hovedet.

    Grundet gerningsmanden var bevæbnet med en pistol, skal man være forsigtig hvis man opdager den stjålne bil eller røvernes grå bil og straks ringe til politiet på 1-1-4.