Slået ned under gaderøveri på parkeringsplads


    Mand blev slået bevidstløs under et gaderøveri på parkeringsplads i Viby Sjælland.

    Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

    Torsdag morgen modtog politiet en anmeldelse om et røverisk overfald begået på en parkeringsplads i Kastanielunden. Røveren var flygtet fra stedet. Politiet kørte til området med flere patruljer for at lede efter røveren. ‘

    Offeret – en 54-årig mand fra Viby Sj. var kl. ca. 0645 gået fra sin bopæl hen til sin bil på en p-plads i Kastanielunden for at køre på arbejde. Her blev han kontaktet bagfra af en mand, der på gebrokkent dansk / med accent forlangte at få penge udleveret.

    Den 54-årige havde ikke nogen, hvorefter han bagfra blev ramt af et kraftigt slag i nakken. Slaget bevirkede, at han faldt omkuld på jorden ved siden af sin bil, hvorefter røveren igen slog / sparkede ham på skulderen. Den 54-årige mistede bevidstheden, inden røveren på ukendt måde forsvandt fra området.

    Efter 15-20 minutter vågnede offeret op igen og slog alarm. Han blev i en tilkaldt ambulance kørt til kontrol på sygehuset, hvor læger konstaterede, at han formentlig havde pådraget sig en hjernerystelse. Som følge heraf har offeret ingen erindring ud over ovennævnte om hændelsesforløbet. Offeret har ikke mistet noget i forbindelse med røveri-forsøget.

    Lokalpolitiet i Roskilde er derfor meget interesseret i at høre nærmere fra personer, der måtte have bemærket noget i området i tidsrummet kl. ca. 0645 – 0710. Naboer til gerningsstedet har oplyst, at et køretøj (ej nærmere beskrivelse) var blevet hørt kortvarigt i området ved Kastanielundens nordligste parkeringsplads / blinde vej. Politiet ønsker at komme i kontakt med føreren af dette køretøj, der kan have haft et legalt ærinde på stedet. Kontakt politiet på tlf. 114.