Beruset mand franarret tusindevis af kroner af pirattaxa


Modelfoto

En 28-årig mand hoppede natten til søndag om bord i en pirattaxa og det endte med at koste ham tusindevis af kroner, og dernæst blev han truet og fik slettet billeder på sin telefon.

Det kostede en 28-årig mand 6000 kroner, da han natten til søndag satte sig ind i en pirattaxa i Aarhus.

Den 28-årige havde været på druk og fået en del indenbords, da han omkring kl. 01.15 satte sig ind i en taxa ved Store Torv i Aarhus C.

Ifølge den 28-årige var han så fuld, at han troede, det var en rigtig taxa, blandt andet fordi der var en stor GPS i bilen.

Den 28-årige blev kørt til sin adresse i Aarhus N.

Her bad chaufføren ham om at taste sin pinkode til sit dankort ind flere gange, inden han til sidst fik lov at gå ud af bilen.

Det var først her, den 28-årige fattede mistanke til chaufføren, og han tog derfor et billede af bilen med sin mobiltelefon.

Det fik chaufføren og hans ven, der pludseligt dukkede op, til at blive aggressive, tage telefonen og slette billedet på den. Herefter kørte de væk i bilen.

Den 28-årige ringede kort efter til banken, men da var der var allerede hævet 6000 kroner på kortet.

De to mænd beskrives som:

A.
Mellemøstligt udseende med brun hudfarve
20-30 år
170 cm
Sort hår

B.
Mellemøstlig af udseende med brun hudfarve
185 cm, kraftigt bygget
Sort hår

Østjyllands Politi vil gerne på det kraftigste advare imod, at man tager imod et lift fra personer, man ikke kender, og som ikke kører i en registreret taxa. Særligt under Aarhus Festuge kan der være ekstra pres på taxa’erne i byen, hvilket kan medføre længere ventetid, og det kan betyde, at nogen lader sig friste af et billigt lift i en privatbil. Men det kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse! Sig nej til pirattaxa’er – ring efter en ven i stedet, hvis du ikke har mulighed for at tage bussen eller cyklen hjem.