Politi: Hvor er 23-årig knivstikker?

Københavns Politi efterlyste onsdag den 26. juli 2017 tre personer, som alle var bekendt med at de var efterlyst af politiet, med en opfordring til at de selv meldte sig til politiet. To har meldt sig – men den sidste mangler og det drejer sig om den 23-årige (Navneforbud)

***OPDATERING: Den 23-årige mands forsvarsadvokat, Naja Wærness Larsen, har efter fængsling af den efterlyste forlangt alle artikler om efterlysningen af den 23-årige mand fjernet efter der er afsagt navneforbud d. 8.august 2017 – det kan man dog ikke forlange. Efterlysningen her er i stedet anonymiseret ved sløring og fjernelse af hans navn, således at det ikke er muligt for udenforstående at identificere den 23-årige mand.***

”To af de tre efterlyste personer har selv meldt sig til politiet, så vores efterlysning fra i onsdags har da haft en vis effekt. Vi mangler dog den sidste person, som sættes i forbindelse med et knivstikkeri på Frederiksberg, så han bliver nu efterlyst med navn og foto, så vi kan få befolkningens hjælp til at få ham anholdt. Det nemmeste vil selvfølgelig stadig være, hvis han selv melder sig til politiet og dermed sparer os for at bruge alt for mange kræfter på at få ham fanget”, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Afdelingen for Organiseret kriminalitet i Københavns Politi.

Knivstikkeri på Frederiksberg
I forbindelse med et slagsmål mellem to grupperinger onsdag den 12. juli 2017 omkring kl. 16:50 på Munkensvej, 2000 Frederiksberg, blev en person stukket med hvad politiet formoder var en kniv. Den forurettede blev ramt med et stik i brystet, hvilket resulterede i en punkteret lunge. Politiet er bekendt med identiteten på gerningsmanden – en 23-årig mand af marokkansk afstamning. Han er efterlyst og forgæves søgt på diverse aktuelle adresser.

Københavns Politi efterlyser nu den 23-årige (Navneforbud). Han beskrives som 175 cm høj, spinkel af bygning, sort kort hår, brune øjne.