Hashsælgere var helt uskyldige fodboldspillere


Arkivfoto

HELSINGE: Borgerne i Helsinge er på vagt overfor mistænkelige personer i byen, og da en gruppe unge mænd stimlede sammen ved Helsinge Hallen onsdag aften, blev der slået alarm til Nordsjællands Politi.

Anmeldelsen om det mistænkelige optrin indløb onsdag aften mellem kl. 18.30 og kl. 19.00 fra tre forskellige årvågne borgere.

Ifølge anmelderne var det en gruppe på op mod 10 unge mænd som, set i lyset af den igangværende bandekonflikt, blev mistænkt for at sælge hash på området og politiet satte den lange ben foran og ankom til stedet med flere vogne kort efter.

Hele balladen endte dog i store grin og smil, idet de mistænkte unge blot var en gruppe af unge fodboldspillere som lige var samlet inden de gik ind i Helsinge Hallen for at spille fodbold.

Hashrygning i vaskeri
En anden anmelder slog alarm til Nordsjællands Politi ved midnatstid, idet en gruppe unge var blevet jaget væk fra Rådhuset på Rådhusvej af en vagtmand, hvor de havde røget hash og taget ophold i et skur opad Rådhuset.

Efterfølgende vandrede gruppen på 5-6 unge over til vaskeriet på Rundinsvej, og kunne her komme indenfor i varmen.  Der ankom 2-3 personer mere til vaskeriet, hvilket fik en borger til at kontakte politiet om forholdet.

De unge var dog kun i kort tid på vaskeriet, og forlod stedet i flere smågrupper inden politiet nåede frem.

Hvis man ser noget mistænkeligt, så opfordrer politiet fortsat til at man kontakter Nordsjællands Politi på 1-1-4