Større slagsmål på Heimdalsvej med køller


Arkivfoto.

FREDERIKSSUND: Tirsdag aften ved 18-tiden stødte 8 – 10 personer sammen i et slagsmål på åben gade i krydset Lille Hovvej – Heimdalsvej, og politiet var kort efter fremme på stedet.

Nordsjællands Politi blev kl. 18.06 alarmeret via 1-1-2 om slagsmålet, op mod fire biler holdt i krydset og 8-10 personer sloges med jernrør eller køller.

Selvom politiet var fremme efter få minutter så var slagsmålet overstået og de stridende parter forsvundet fra stedet, mens vidnerne fortsat var på stedet.

– Mens vi er i området, får vi kontakt til en bil med fire personer i, som vi mistænker for at være involveret, og det starter en biljagt fra området, som ender ved Dalskrænten i Græse Bakkeby, hvor bilen bliver smidt og fire personer løber fra stedet, oplyser politikommissær Michael Gaml fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Der var dog masser af politi i området, så det lykkedes hurtigt at finde frem til de fire personer i alderen 20-25 år som var løbet fra bilen, ved ransagning af køretøjet fandt politiet ingenting i bilen, og det var heller ikke muligt at forbinde dem med slagsmålet på Heimdalsvej.

Deres flugt fra patruljerne var ikke nok til at politiet kunne gøre så meget, men de fik alle et ophold på politistationen og blev senere løsladt igen. To af dem blev dog sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet de havde pustet sig op overfor politibetjentene og skabt sig.

En del af de registrerede unge er kendt af ordensmagten i forvejen, og ingen af dem var fra Frederikssund. De måtte desuden finde anden transport, idet flugtbilen viste sig at være et leaset køretøj som leasingfirmaet gerne ville have returneret – det sørgede politiet for straks skete ved borttransport af bilen.