Voldsmænd overfaldt Local Eyes fotograf

Et lille og banalt solouheld ved Grevinge endte noget mere dramatisk end forventet, onsdag aften. To mænd overfaldt og truede en fotograf fra Local Eyes til at slette sine optagelser fra uheldsstedet.

En episode som Local Eyes på ingen måde vil finde sig i, da vi blot dokumenterer virkeligheden – både stort og småt.

De to mænd startede ud med at være utilfredse med optagelserne som fotografen lavede af den beskadigede bil, efter den var trukket væk fra den mark som den oprindeligt var endt på.

Her informerer fotografen de to mænd om at han er fotograf fra Local Eyes, og at han filmer til muligt nyhedsklip – eftersom ingen ved hvad hele ulykken er gået ud på endnu, så skal der filmes så historien er sikret.

Det ophidser hurtigt de to mænd, som bliver mere og mere aggresive, en ældre mand beder flere gange de to mænd om at slappe af og lade fotografen være – men uden virkning.

Det ender så i tumult, og herunder aktiveres fotografens kamera så en del af overfaldet og truslerne mod fotografen bliver dokumenteret. Mændene truer med at slå fotografen og slå hans kamera ud af hænderne på ham, truslen ses tydeligt idet manden i shorts ses med en hævet knytnæve overfor vores fotograf.

Fotografen bliver truet til at slette sine optagelser på kameraet, men da disse løbende under episoden allerede automatisk var overført til Local Eyes videosystem i København var den metode nyttesløs, og Local Eyes vælger derfor at lægge episoden frem, den kan ses sidst i videoindslaget.