Drama på motorvej – bilist i brændende bil reddet af betjente

En bus fra politiet tænder de blå blink og trækker ind foran en bilist. Flere betjente stormer mod bilen og den skræmte bilist. Bilisten når at tænke, at den er hel gal – og det var den også.

Like localeyes.dk på Facebook

Bilisten og hans passager var på vej hjem fra arbejde i Tivoli i København og kører på Vestmotorvejen ved Slagelse lørdag aften kort før midnat, da bilen pludselig går ud.

Han trækker ind i nødsporet, hvor det lykkes at få bilen startet igen, og han triller herefter langsomt videre i nødsporet med 15-20 km i timen, da politibussen pludselig trækker ind foran ham, og betjentene stormer mod bilen.

Men betjentene kommer ikke for at håndhæve færdselsloven. En af betjentene er bevæbnet med en pulverslukker, for de opmærksomme betjente har set, at flammer slikker op af siden på bilen.

Bilisten og passageren kommer i al hast ud af bilen. På det tidspunkt har flammerne allerede så godt fat, at bilen, en Seat Altea stationcar udbrænder totalt.

Sorø brandvæsen stod for slukningen, og man lod trafikken passere med forsigtighed, men der opstod alligevel en smule kø på stedet.

En patruljebil på stedet var tæt på at blive påkørt, da flere bilister tilsyneladende overså de mange blå blink og generelt kørte for stærkt forbi ulykkestedet.