Politidrab: Nabo vågner og hører udrykninger


Natten til søndag skød og dræbte en betjent en biltyv i Høng. En nabo vågnede da hun hørte en masse udrykninger.

Like localeyes.dk på Facebook

Jeg hører en kæmpe stor udrykning. Der er rimelig gang i den herude foran, siger Charlotte Klein til Local Eyes.

LÆS OGSÅ: Dræbt af skud i brystet: Politiet skyder person efter biljagt

Der er endnu ikke oplysninger om, hvad manden havde foretaget sig, siden politiet ønskede at standse ham. Biljagten blev indledt i Slagelse, hvor manden stak af med to patruljevogne efter sig.

LÆS OGSÅ: TV: Politiet skyder og dræber mand på Sjælland
Charlotte syntes at det var ubehageligt, da hun har soveværelse lige ud til gaden, hvor politiet skød biltyven.

Det er ret ubehageligt når man lige letter på persiennerne og ser det er lige uden foran vinduet det foregår. Det er ret ubehageligt, siger Charlotte Klein.

Manden er endnu ikke identificeret, og det er i det hele taget sparsomt med oplysninger om biljagten og skudepisoden på nuværende tidspunkt.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed, der efterforsker skudepisoden, har bekræftet, at den bil, som den nu dræbte mand blev jagtet i af politiet, er en bil fra forsvaret.

Charlotte tager tøj på og åbner døren og ser en masse blå blink. I naboens have holder der en bil og nogle betjente står lænet ind over den og råber: Hvad hedder du.

Jeg kan se at der holder en bil over i naboens have og den ser bestemt ikke godt ud. Der står nogle politifolk og læner sig ind over den og siger, hvad hedder du?. Udtaler Charlotte Klein til Local Eyes.