Tredje mistænkt anholdt for dødsbrand

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 18-årig mand, som forbindes til villabranden i Brøndby natten til søndag. Han ventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag med begæring om varetægtsfængsling. To andre mænd blev i formiddags varetægtsfængslet i samme sag.

Like localeyes.dk på Facebook

Glostrup Ret har tirsdag varetægtsfængslet to mænd på 22 og 34 år fra Brøndby i fire uger. Københavns Vestegns Politi sigter dem for brandstiftelse af en villa på Sognevej i Brøndby natten til søndag. Branden udviklede sig eksplosivt, og lagde huset i ruiner. Under brandtekniske undersøgelser mandag blev der fundet en død 45-årig mand fra Herlev i huset.

LÆS OGSÅ: Kraftig villabrand muligvis påsat
LÆS OGSÅ: Anholdt for dødsbrand indrømmer forsikringssvindel

De to mænd fra Brøndby blev anholdt mandag aften.

Københavns Vestegns Politi har tirsdag ved middagstid anholdt en tredje mistænkt, en 18-årig mand, som også forbindes til villabranden. Han ventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag og begæret varetægtsfængslet. Han blev efterlyst i offentligheden tidligt tirsdag – efterlysningen af ham aflyses samtidig hermed.

– Vores mistanke går på, at huset på Sognevej skulle brændes ned for at besvige forsikringen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Hun ønsker endnu ikke at kommentere på, hvorfor den 45-årige afdøde mand befandt sig i huset.