Mand sigtes for grov vold: Gik løs på bekendt


Arkivfoto


En voldsom episode mellem to bekendte og en nabo i Skive søndag aften bør føre til, at en 28-årig mand anbringes i et arresthus.

Det mener Midt- og Vestjyllands Politi, som mandag vil forsøge at få den 28-årige varetægtsfængslet.

Episoden fandt sted på en privatadresse tilhørende den forurettede, som er en mand på 62 år.

– Det er nogen, der sidder og drikker sammen på en adresse i Skive. Og formentlig fordi den forurettede har sagt et eller andet, som den sigtede finder upassende, går han amok og begynder at tæve løs på ham, fortæller vagtchef Jens Claumarch.

En nabo, på 73 år, registrerer larmen og balladen og går over til huset for at se, hvad der sker. Efter noget tumult får han ringet efter politiet.

– Da patruljen kommer derud, sidder gerningsmanden overskrævs på den forurettede og banker løs på ham. Vi anholder så den 28-årige, siger Jens Claumarch.

Den 62-årige har fået en hel del skader, blandt andet en flænge over det ene øje, en flænge i baghovedet, tre brækkede ribben i den ene side og et i den anden side.

Begge hans lunger har også været klappet sammen.

– Det er alle friske skader, har lægerne oplyst, fortæller vagtchefen.

Den 28-årige mand sigtes for overtrædelse af den grove voldsparagraf – straffelovens paragraf 245, som omhandler vold af særlig rå og brutal karakter – for overfaldet på den 62-årige.

Han sigtes også for den mildere voldsparagraf, straffelovens paragraf 244 , for vold mod den 73-årige nabo.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq