Vågnede ved et brag: Bil kørte ind i hus

Beboerne i et hus på Vinde Helsingevej ved Gørlev på Vestsjælland, fik en brat opvågning da en stor firehjulstrækker kørte ind i huset tidligt lørdag morgen kl 6.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Bilejeren, der er fra lokalområdet, var på vej på jagt da ulykken skete. Han forklarede, at på grund af den kraftige tåge, kom det ene hjulpar ud i rabatten og han mistede herredømmet over sin Kia Sorento. Bilen ramte hjørnet af huset, så noget af bilen stod inde i stuen.

Heldigvis er ingen personer kommet til skade.

Beboeren i huset, Lars Pedersen vågnede ved et brag og så hvordan glasskår og mursten lå spredt i stuen. Hans pige lå og sov på sofaen i stuen, da bilen bragede ind gennem huset.

Jeg vågner ved lyden af et brag. Lyset er gået i stuen, så jeg tænder en lommelygte. Et hoved med en blodig næse kigger ind og spørger om der er sket noget. Så lyser jeg på ham og spørger om der er sket ham noget, siger husets beboer, Lars Midtgaard Pedersen til Local Eyes.

Der er store skader på ejendommen og Kalundborg Brand og Redning blev tilkaldt for at støtte huset af, så det ikke styrtede helt sammen.